Protectie DDoS

Aceasta pagina contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferte de HOSTCLEAN S.R.L prin intermediul HostClean www.hostclean.ro. Termenii prezentati mai jos au valoare de contract si sunt reglementati de prevederile urmatoarelor acte normative:

DDoS Servere Jocuri

ANTI-DDoS SERVERE JOCURI

Serverele de jocuri sunt predispuse la atacurile de tip DDoS (denial-of-service distribuite).
Solutiile de protectie implementate de furnizorii de gazduire jocuri au adesea capacitati limitate atunci cand se confrunta cu intensitatea si frecventa acestor atacuri, in special atacurile UDP, care exploateaza User Datagram Protocol (UDP) - utilizarea protocolului de catre majoritatea serverelor de jocuri si de voce.
Acesta este motivul pentru care a fost necesar sa implementam o protectie Anti-DDoS adaptata în mod specific serverelor de jocuri.
Oferim protectie Anti-DDoS pentru servere de jocuri:SA:MP, MTA, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive, Minecraft Pocket Edition, plus multe altele.

ANTI-DDoS SERVERE DEDICATE

HostClean.ro ofera protectie Anti-DDoS pentru servere dedicate. Atacurile de tip DDoS au devenit din ce in ce mai frecvente, au aparut tot mai multe site-uri de tip stresser si atunci am venit in sprijinul clientilor implementand o protectie Anti-DDoS cu mitigare 1 Tbps+.
In timpul atacului ip-ul este pus in mitigare si curatat iar catre server va veni traficul curatat. Cat timp este in mitigare nu se limiteaza sau restrictioneaza traficul pe international.
Oferim protectie pentru SA:MP, MTA, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive, Minecraft Pocket Edition, plus multe altele.

DDoS Servere Dedicate

DDoS Servere Jocuri

ANTI-DDoS SERVERE VPS

Serverele VPS (virtual private server) beneficiaza de protectie Anti-DDoS. Va puteti hosta orice fel de server de joc pe un VPS gen: SA:MP, MTA, FIVEFM.
Servere VPS sunt protejate de atacurile UDP care sunt cele mai frecvente atacuri pentru servere jocuri.
Anti-DDoS servere VPS asigura o protectie de 1 Tbps+.

ANTI-DDoS SERVERE VOCE

Serverele de voce teamspeak 3 sunt protejate de Anti-DDoS servere voce cu mitigare 1 TB.
Protectia Anti-DDoS este conceputa pentru protejarea serverelor de voce teamspeak 3 astfel veti putea vorbi cu jucatorii de pe serverul dumneavoastra de teamspeak 3.

DDoS Servere Dedicate