Despre garantia serviciilor

Aceasta pagina contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferte de HOSTCLEAN S.R.L prin intermediul HostClean (http://www.hostclean.ro). Termenii prezentati mai jos au valoare de contract si sunt reglementati de prevederile urmatoarelor acte normative:

Garantam pentru serviciile achizitionate

Garantie de 30 de zile

Fiecare client de gazduire al HostClean.ro beneficiaza de o garantie neconditionata de 30 de zile. Garantia de 30 de zile se aplica tuturor conturilor de gazduire in primele 30 de zile de contact.

Daca in aceasta perioada nu sunteti complet satisfacut de calitatea serviciului de gazduire sau de calitate suportul primit de la reprezentatii S.C. HostClean S.R.L., puteti solicita si primi inapoi banii platiti in avans.

Urmatoarele servicii nu sunt incluse in Garantia de 30 de zile:

  • - taxele pentru inregistrarea domeniilor web;
  • - taxele achitate pentru serverele dedicate si servere virtuale;
  • - serviciile comandate in calitate de reseller;
  • - taxe achitate pentru servicii optionale altele decat cele din oferta standard;

Serviciile achitate prin SMS pot fi returnate doar in contul de client ca si credit si se refera strict la serviciile de gazduire web si reseller web achitate prin SMS.

Sumele care fac obiectul Garantiei de 30 de zile sunt returnate intr-un interval de maxim 30 de zile lucratoare de la solicitarea dumneavoastra. Returnarea sumelor achitate se face integral mai putin comisioanele bancare.